Política de privacitat

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal Òptica Escrivà i el seu lloc web http://opticaescrivalorente.es/ compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI – CE), l’usuari accepta que les dades aportades pormedio d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de Òptica Escrivà, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol · licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi posar-se en contacte amb l’usuari/client .

Mitjançant l’ús , per part d’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web , el client autoritza expressament a Òptica Escrivà l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic , així com al previsible contacte telefònic amb la finalitat d’oferir els serveis de Doowebs.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers. Així mateix, Òptica Escrivà  guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats .

Els clients i o usuaris de http://opticaescrivalorente.es/ poden , en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a Òptica Escrivà, Guadassuar ( València ) o bé enviant un e-mail a contacto@opticaescrivalorente.es